עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטל, עוגת שוקולד פאדג', אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קרם שוקולד-פטל, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד פטל, ו עוגת פטל-קרם שוקולד לבן.
הוראות
עם סכין חדה, בזהירות לחתוך את החלק העליון מעוגל של 1 מקורר, שכבת עוגה אפויה, יצירת משטח שטוח. בעדינות להעביר שכבת עוגה לצלחת.
בקערה בינונית, היכו 1 1/2 כוסות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך. להזמין 1 פטל לקישוט; להוסיף פטל הנותרים אבקת סוכר שמנת. הכה במהירות נמוכה רק עד מקופל יחד.
באמצעות מרית מתכת, להפיץ תערובת פטל שמנת על גבי שכבת עוגה על צלחת, מתפשטת לקצה. למעלה בעדינות עם שכבת העוגה השנייה. הפעל מרית סביב קצה העוגה כדי להחליק את שכבת הקרם.
בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד ganache מרכיבים על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד שמנת. אם שוקולד לא נמס לחלוטין, מיקרוגל 30 עד 60 שניות יותר. גאנש כפית מעל העוגה, מה שמאפשר לחלק לדרוס את הצד.
מקום 1 פטל במרכז העוגה. אפשר גנאש להקשיח בטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם לא משרת במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את העוגה בעדינות ולאחסן במקרר עד מוכן לשרת.