קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרמל

עוגת קרמל
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרמל יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 484 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח.

הוראות

1
1 הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350°f. גריז וקמח שני סיבוב 9 על ידי מחבתות עוגה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים על כף קמח לתוך כל אחד המחבתות לגלגל אותו סביב, הקשה כמו שאתה הולך, עד הצדדים והתחתון מכוסים לחלוטין עם שכבה דקה של קמח. להטות את המחבתות, ולנקז את קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
2 בקערת ערבוב גדולה, לערבב ביסודיות עם לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
3 בקערה גדולה נפרדת, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הסוכר ב 1/2-כוס צעדים, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הביצים והחלמונים, אחד בכל פעם, ואת הוניל, פועם במשך 15 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשלישים, לסירוגין עם תוספות של החלב. כדי למנוע overmixing הבלילה, לערבב בעדינות עם כף עץ או מרית גומי לאחר כל תוספת, עד המרכיב הוא רק משולב. לנצח עד שכל החומרים שולבו, ולאחר מכן רק כמה משיכות מעבר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים עד בודק עוגה או קיסם עולה נקי, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות, ואז להחליק סכין קילוף דק סביב קצה המחבתות, ולהפוך את העוגות. הפוך כל עוגה שוב כך העליון מעוגל שלה פונה למעלה, לקרר את העוגות לחלוטין על המדף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
יוצקים את החלב ואת 3 כוסות הסוכר לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את החמאה והמלח, מקציפים מדי פעם עד שהחמאה נמסה. כאשר תערובת רק מבשלים, לחתוך את החום, אבל לשמור על מבער חם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את הנותרים 1 כוס סוכר לתוך סיר. מבשלים את הסוכר על חום בינוני גבוה עד שהוא הופך לסירופ, ערבוב מדי פעם עם כף עץ כפי שהוא מתחיל להשחים, עד סירופ הסוכר הוא בצבע ענבר באופן שווה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את הסירופ לתערובת החלב החמה, להיות זהיר מאוד, כמו הקרמל יהיה בועה ו רפרוף כאשר הוא פוגע חלב חם. להפוך את החום מתחת לסיר גבוה, לטאטא בעדינות עד שכל הסירופ התמוסס לחלוטין לתערובת החלב הגועשת, להמשיך לבשל לשלב הכדור הרך, על 114°; זה עשוי לקחת 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים את החום מתחת לקרמל ומעיפים בעדינות את הוניל ואת הסודה לשתייה. לטבול כפית לתוך הקרמל, ולתת לו להתקרר לטעום אותו. מתבלים את הקרמל לפי הטעם במלח, ושופכים אותו לקערה של מיקסר עומד (או משתמשים במערבל יד חשמלי וקערה גדולה). לנצח על מהירות נמוכה כפי שהוא מתקרר, 15 עד 20 דקות בהתאם לטמפרטורה של המטבח שלך, עד הדובדבן הוא שמנת ועבה (בין 100°f ו 105 ° F).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר את הקערה מן מעמד מיקסר ולתת מגניב 5 עד 10 דקות יותר, עד הדובדבן הוא בין 35° ו98-זה צריך ליפול מרית שלך בסרט שנותר להבחין על פני השטח של הדובדבן במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
9 להגדיר את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תוכנית גיליון מרופד בנייר שעווה. יש מערבל יד חשמלי ואת המים החמים בקרבת מקום כדי למזג כפית או שתיים לתוך הדובדבן אם הוא הופך עבה מדי כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים מספיק של הדובדבן על העוגה כדי לכסות את החלק העליון בשכבה על 1/4 אינץ ' עבה (אם זה מטפטף מעבר לקצה במקומות, זה בסדר; זה מבחן מוקדם של אם זה הולך להגדיר במקום או לא). למעלה העוגה הראשונה עם שכבת העוגה השנייה ושופכים את שאר הדובדבן בשלבים מעל החלק העליון של העוגה, לתת לו לרוץ במורד הצדדים באמצעות מרית הדובדבן להנחות את הדובדבן סביב העוגה כפי שהוא מטפטף, עד העוגה כולה מכוסה, למראה מסורתי, קלאסי. (אם אתה מעדיף את המראה הדרמטי של שכבות עוגה מציץ מאחורי וילון של טפטוף הדובדבן, בכל האמצעים לבחור את המסלול!) אם אתה צריך להשתמש מחדש כל הדובדבן שעולה על גדותיו לתוך המחבת, פשוט להעביר את העוגה על המדף שלה באופן זמני, לגרד את הדובדבן מן הנייר שעווה עם מרית ולהחזיר אותו לקערה, להחליף את המתלה על המחבת, ולהמשיך קרח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
10 פעם הציפוי יש להגדיר, באמצעות שתי מריות בזהירות להעביר את העוגה מן המדף לדוכן עוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר מתחת כיפת עוגה עד מוכן לשרת. רק לקרר אם אתה מתכנן לאחסן את העוגה במשך יותר מ 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
Reprinted with permission from The Lee Bros. Charleston Kitchen by Matt Lee & Ted Lee, © 2013 Clarkson Potter
11
מאט לי וטד לי, המייסדים של הקטלוג של לי ברוס, מקור להזמנת דואר של מהדקי המזווה הדרומיים, גדלו בצ ' רלסטון, דרום קרוליינה. הם המחברים של ספר הבישול של Lee Bros. Southern, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לספר הבישול של השנה בשנת 2007, ו-Lee Bross. Simple Fresh Southern, אשר זכה בפרס IACP לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר בשנת 201
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
12
הם תורמים עורכים עבור נסיעות + פנאי ותורמים על האוכל הייחודי של ערוץ הבישול.