עוגת קרמל-תפוח היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרום עוגה, סוכר חום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור תחתון. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס ציפוי 2 כפות קמח; להפיץ בקרום העוגה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח והקינמון. כפית מעל קרמל. תלחץ בעדינות על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים צורות קטנות מן הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מניחים קרום על תפוחים. שפת כלב ים וחליל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מברשת קרום עם חלב; מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
אופים 60 עד 70 דקות או עד שהתפוחים רכים והקרום הוא חום זהוב. (לאחר 30 דקות של זמן לאפות, לכסות את העוגה כולה בנייר כסף כדי למנוע overbrowning.) מגניב על 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בקערה קטנה למיקרוגל, מקום שנותר 1/2 כוס ציפוי. מיקרוגל נחשף על גבוה 30 עד 45 שניות או עד חם. פרוסות למעלה של עוגה עם גלידה; ציפוי כפית מעל.