עוגת קרפ פטריות דורשת כ 51 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבינה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת קרפ Creamsicle, עוגת קרפ תה ירוק, ו עוגת דלעת קרפ (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לטחון, להמיס 1 כף חמאה להזיע את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את כל הפטריות ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
חמאה
3
מוסיפים את החלב ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חלב
4
הוסף את הפרובולון ולהמיס. העקביות שאנו מחפשים דומה לזו של פשטידה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
5
על שכבת מחבת עם חמאה שני קרפים. בדרך זו, אם אחד מקלות התחתון אתה עדיין יכול להסיר את "העוגה" שלך מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים שכבה דקה של המילוי על הקרפ.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
7
מפזרים כמה עירית על כל שכבה. למעלה עם קרפ אחר ולהפיץ מילוי פטריות יותר על גבי. חזור על שיטה זו עד שאתה מחוץ למילוי. למעלה עם קרפ אחר ומפזרים על פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פרמזן
עירית
מורחים
8
מניחים תחת צלייה עד פרמזן נמס וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
מניחים על קרש חיתוך וחותכים לתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מגישים באופן מיידי.
11
בבלנדר, לשלב את כל החומרים (למעט החמאה לציפוי המחבת) ואת הדופק במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
12
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה. זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. החובט יחזיק מעמד עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
13
מחממים מחבת קטנה ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים חמאה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
15
יוצקים 1 גרם של הבלילה לתוך מרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל במשך 30 שניות ולהעיף. מבשלים עוד 10 שניות ולהסיר ללוח החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
16
תשכיב אותם כך שיוכלו להתקרר. המשך עד שכל הבלילה נעלמה. לאחר שהם מקוררים אתה יכול לערום אותם ולאחסן בשקיות פלסטיק sealable במקרר במשך כמה ימים או במקפיא עד חודשיים. בעת שימוש קרפים קפואים, להפשיר על מתלה לפני קילוף בעדינות