עוגת רום בטטה קריבית עם ציפוי רום חמאה רום
עוגת רום בטטה קריבית עם ציפוי רום חמאה רום יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח, רום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת פאונד בטטה עם ציפוי מרשמלו, ו עוגת בטטה עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
משרים את הצימוקים ברום לפחות 30 דקות כדי להשרות אותם.בינתיים לקלף, קוביות ומרתיחים תפוחי אדמה מתוקים עד רך. מחית ולתת מגניב.מחממים תנור ל 350, ומכינים 13 X 9 תבנית אפייה עם ספריי בישול וקצת קמח.
מערבבים את כל מרכיבי העוגה (למעט צימוקים) בקערת ערבוב גדולה. מערבבים לשלב. עם מיקסר חשמלי, לערבב על מהירות בינונית במשך כ 2 דקות. מקפלים בתערובת צימוקים / רום.
מורחים לתוך תבנית אפייה מוכנה ואופים במשך 25 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. לקרר את העוגה לחלוטין לפני frosting.To הפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בסיר גדול, ולאפשר לו חום רק בקלילות.
הסר מהחום ולהוסיף את החומרים זיגוג הנותרים. לנצח עד חלקה וקרם. אתה יכול להוסיף קצת רום נוסף, מיץ תפוזים, או מים כדי לדלל אותו במידת הצורך, או להוסיף קצת סוכר ממתקים אם אתה צריך לעבות אותו.
מורחים על העוגה ומקררים בין לילה.