קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ריבס II

עוגת ריבס II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס II. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 99 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, מים, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, עוגת ריבס, ו עוגת ריבס של אומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשורה התחתונה של אחד ungreased 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ריבס חתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים את הסוכר הלבן מעל. ואז מפזרים את ג ' לטין פטל על החלק העליון של הסוכר. הבא מפזרים את תערובת העוגה על החלק העליון של הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם פטלג ' לטין בטעם פטל
סוכרסוכר
תערובת עוגהתערובת עוגה
ג ' לטיןג ' לטין
4
ממיסים את החמאה או המרגרינה ושופכים אותה על גבי תערובת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תערובת עוגהתערובת עוגה
5
יוצקים את המים מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אם אתה משתמש rhubarb קפוא להפחית את כמות המים המשמשים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
מיםמים