קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ריבס לאמא

עוגת ריבס לאמא
עוגת הריבס של אמא יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, ריבס, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.

הוראות

1
שלב 2 כוסות קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה. עם בלנדר מאפה, לחתוך את המרגרינה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את החלב התאדה ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לחץ על הבצק לתחתית וחלק את הצדדים של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. עבור קרום עבה יותר, לחץ על הבצק לתחתית המחבת בלבד.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים את ריבס, תערובת ג ' לטין, ו 1/2 כוס סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
5
מורחים את הפרי על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מערבבים את הסוכר הלבן 1/2 כוס הנותרים, 1 כוס קמח, וחמאה מתרככת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים גס. למעלה ריבס עם תערובת streusel.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן