מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, תחליף לביצה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים.
הוראות
1
בקערה, לנצח תחליף ביצה 1 דקה על מהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את רסק התפוחים, סוכר ושמן; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
שלב את החומרים יבשים; להוסיף תערובת רסק תפוחים ומערבבים היטב. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4
יוצקים לתוך 13-ב. אקס-9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב 350° במשך 25-30 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. מקציפים בסוכר ווניל של ממתקים. תזגגי את העוגה.