קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד Bundt מושלמת

עוגת שוקולד Bundt מושלמת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת שוקולד שוקולד שוקולד שוקולד מושלמת עם ציפוי שוקולד שוקולד מושלם, עוגת שוקולד מושלמת של הרשי, ו עוגת שוקולד מושלמת של הרשי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. תרסיס מחבת עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים שמן, חלב, ביצים ווניל. מקציפים שתי דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מערבבים במים עד מעורבב. החובט יהיה דק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים את הבלילה במחבת Bundt ואופים במשך 45-50 דקות או עד שיפוד או לבחור מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
תן את העוגה לשבת במחבת במשך כ 10 דקות, ואז בזהירות להפוך אותו מן Bundt.To הפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ולהגדיר אותו ליד התנור. תשמרי גם את אבקת הקקאו בהישג יד. אני בדרך כלל לא מערבבת את השניים מראש, כי אני יודעת שאשתמש בכל אבקת הקקאו, אבל אני לא תמיד משתמשת בכל טיפת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים את החמאה, מרשמלו וחלב בסיר גדול (3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
חום על בינוני עד בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק.
8
הסר מהחום ומערבבים בקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
9
מוסיפים כמחצית אבקת הסוכר ומערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה יותר עד שאתה מקבל רק את העקביות שאתה רוצה. אני בדרך כלל משתמש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
מוסיפים וניל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
יוצקים את העוגה, נותנים לה ליפול מהצדדים לתוך המרכז.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית או הולנדיתאבקת קקאו טבעית או הולנדית2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוסות קמח לכל המטרה3/4 כוסות קמח לכל המטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק, סוג טבעיאבקת קקאו לא ממותק, סוג טבעי11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים (או קפה)מים רותחים (או קפה)