קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין פאי קנטקי אגוז שוקולד בבית. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 26%. מתכונים דומים: פאי שוקולד ואגוזים מקנטקי, פאי אגוזי שוקולד בסיסי של קנטאקי, ו קנטאקי מירוץ יום בורבון שוקולד אגוז פאי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: משקולות עוגה או שעועית יבשה לשימוש כמשקולות עוגה
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
דופקים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה בקערת מעבד המזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מחצית מהחמאה ודופקים עד שהתערובת דומה לקמח תירס עדין.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובחקמח תירס משובח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים את יתרת החמאה וממשיכים לפעום עד שהיא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הבורבון ודופקים עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6
יוצקים פנימה 1 עד 2 כפות מי קרח, מעט בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתאחד ושומר על צורתו כשהוא סוחט. הופכים את הבצק על דף ניילון גדול, אוספים לדיסק ועוטפים היטב. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 11 אינץ 'ומתאימים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', מכווצים את הקצוות. מצננים כדי להגדיר את הקרום, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
דוקרים את תחתית ודפנות הקרום בעזרת מזלג. התאימו את הקרום בנייר אלומיניום והכבידו אותו עם משקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים עד קצה הקרום הוא רק זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מסירים את נייר הכסף והמשקולות וממשיכים לאפות עד שתחתית הקרום מזהיבה קלות וכבר לא מבריקה, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
יוצקים את אגוזי המלך והשוקולד לתחתית הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
13
שלב את הסוכר, הקמח, החמאה והמלח בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה והניח בצד. מקציפים קלות את סירופ התירס, הבורבון, הווניל והביצים בקערה גדולה. מערבבים יחד את המים החמים והסודה לשתייה לפני הקצפה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תערובת הקמח ואז יוצקים על האגוזים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי פשוט מוגדר, כ-45 דקות. מצננים לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מגישים עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קל2 כפות בורבוןסירופ תירס קל2 כפות בורבון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2largesביציםביצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10ריבס, קצוץ טרי או קפואמי קרח, לפי הצורך. מי קרח, לפי הצורך.11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצאי אגוז קצוצים גסחצאי אגוז קצוצים גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים10ריבס, קצוץ טרי או קפואקצפת, להגשה, אופציונליתקצפת, להגשה, אופציונלית

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.