קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני)

עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני)
גשו לסופר וקנו את קמח שקדים, זרעי תרמיל וניל שעועית גירדו, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), עוגת שוקולד מריר קוקוס כפולה (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים), ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני).

הוראות

1
משמנים מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מניחים קמח שקדים ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס ומתמזגים במזלג עד שהוא מזכיר ארוחה גסה, כשתי דקות. לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט עם האצבעות. זין עם קוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
תן לבצק להתחזק ולהתקרר במקרר לפחות 20 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 אף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים במשך 15-18 דקות, או עד הזהב אבל לא כהה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר בעת ביצוע filling.In מעבד מזון מחית את התאריכים הספוגים, מגולענים יחד עם השריית נוזל, שמן קוקוס נמס, מלח וגירד זרעי שעועית וניל עד עבה עם מרקם מוקצף, מושגת. מערבבים ¾ כוס של אגוזי מלך קצוצים ומפיצים תערובת לתוך קליפת טארט מקורר בשכבה זוגית. הגדר במקרר בעת ביצוע קקאו ganache.In מעבד המזון, למזג יחד סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמן קוקוסשמן קוקוס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תאריכיםתאריכים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הוסף אבקת קקאו תהליך עד חלקה גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
8
יוצקים על בסיס אגוז תאריך ולהתפזר באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
תאריכיםתאריכים
9
מפזרים מלח חותם נוסף ואת אגוזי מלך קצוצים הנותרים. להחזיר מחבת למקרר להגדיר המשרד במשך שעה אחת לפחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה