קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד בראוני ויוגורט

עוגת שוקולד בראוני ויוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוני עוגת שוקולד יוגורט. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו תערובת בראוני פאדג', חלב, פודינג שוקולד מיידי ותערובת מילוי עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בראוני ויוגורט, עוגת בראוני שוקולד משולש, ו עוגת דלעת פודינג שוקולד בראוני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. קו 13x9 אינץ ' מחבת עם לסכל, ולרסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
3
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
אופים לפי ההוראות על הקופסה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה בינונית, לערבב יוגורט וחצי ציפוי מוקצף (כ 2 1/2 כוסות); להתמזג היטב. בקערה בינונית אחרת, להכות תערובת פודינג וחלב עם להקציף עד עבה וחלק. מערבבים במחצית הנותרים של ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים בראוניז לריבועים 1 אינץ'.
7
מניחים חצי הריבועים בתחתית קערת זכוכית 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים חצי מתערובת היוגורט על בראוניז בקערה. למחוץ גס 9 של thins גרנולה; להפריש 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים פירורי גרנולה הנותרים על שכבת יוגורט בקערה. למעלה עם כל תערובת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים בראוני ריבועי הנותרים על פודינג. למעלה עם תערובת יוגורט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
11
מפזרים פירורי גרנולה 1/3 כוס הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
12
מקשטים עם 1 נשאר גרנולה דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
13
כיסוי; מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.