קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד דביק וחמאה

עוגת שוקולד דביק וחמאה
עוגת שוקולד דביק חמאה כפולה דורשת סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אגוזים, אבקת סוכר, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד דביק וחמאה, עוגת שוקולד דביק וחמאה, ו עוגת השוקולד הכפולה של פולה Ooey דביק חמאה גלידת עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, 1 ביצה, ו 8 כפות (1 מקל) חמאה מומסת, ומערבבים עד מעורבב היטב. תערובת Pat למחבת מוכנה ולהניח בצד. במערבל לעמוד, או עם מערבל יד, להכות את גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות, ואת אבקת הקקאו. מנמיכים את המהירות של המיקסר, ומוסיפים את אבקת הסוכר. להמשיך להכות עד החומרים מעורבבים היטב. מוסיפים לאט את 8 כפות הנותרים (1 מקל) של חמאה מומסת, ואת הוניל, ממשיכים להכות את התערובת עד חלקה. מערבבים אגוזים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מורחים מילוי על תערובת עוגה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים במשך 40 עד 50 דקות. היזהר לא לבשל את העוגה; המרכז עדיין צריך להיות קצת דביק כאשר סיים את האפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו עוגה להתקרר חלקית על מתלה חוט לפני חיתוך לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה