קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד דביקה

עוגת שוקולד דביקה
עוגת שוקולד דביקה היא קינוח שמגיש 24. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 502 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש קמח, קרם כפול סיר, שוקולד לתוך תלתלים, וסוכר גלגלית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת כפית שוקולד דביקה, עוגת שוקולד דביקה ומנוונת, ו עוגת חמאה דביקה שוקולד.

הוראות

1
גריז בשורה התחתונה 24cm האביב טופס עוגה פח.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
תנור חום 160c/מאוורר 140c / גז. ממיסים 120 גרם שוקולד בקערה. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנצח חלמונים ביצה. בקערה, לנצח את החמאה וסוכר 100 גרם עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים בשוקולד המומס וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
מקציפים את החלבונים כדי לחזק את הפסגות לאחר מכן להכות הנותרים 120 גרם סוכר בשלוש קבוצות ולהמשיך לטאטא עד נוקשה. מקציפים שליש מהקצפת לתוך תערובת השוקולד. לאחר מכן, לקפל בעדינות כפיות חלופיות של הקמח הנותרים מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כף לתוך הפח, רמה ואופים 40-45 דקות עד העליון יוצר קרום קל. בדוק את המרכז עם שיפוד מתכת, זה צריך לצאת נקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר, מגניב 10 דקות, לפני היציאה של הפח. כאשר מקורר, לחתוך בחצי בזהירות כפי שהוא שביר, עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
כדי להפוך את המילוי: בקערה לנצח את הקרם הכפול עד מעובה, אבל לא נוקשה. ואז לערבב את frache crme ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים חצי מהעוגה עם כל קרם מתובלן וכריך יחד עם החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
9
מניחים על מדף עם צלחת גדולה מתחת.
10
כדי להפוך את הדובדבן גנאש: לשבור את השוקולד למחבת ולהוסיף את הקרם הכפול. להמיס על החום הנמוך ביותר ומערבבים עד חלקה, ואז מגניב עד עקביות של עבה לשפוך שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
קרם כפולקרם כפול
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים מעל העוגה.
12
תן לזיגוג עודף לרוץ על הצלחת ולכפות אותו בחזרה כדי למלא את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
13
מורחים את הדובדבן באופן שווה על החלק העליון ומסביב לצדדים באמצעות גב כף או סכין צבעים. בעוד הציפוי קובע מפזרים את השוקולד המגורד על גבי ומסביב לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
הפוך את תלתלים: תצטרך גוש גדול של שוקולד. ודא השוקולד הוא בטמפרטורת החדר חם והניח על משטח עבודה. גורדון השתמש בסכין חדה כדי להפוך את התלתלים, אבל קל יותר לצייר מקלף ירקות מסתובב במורד הצד של גוש עבה של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
מניחים חותך טבעת גדול (כ 10 ס " מ) במרכז העוגה ולמלא עם תלתלים שוקולד. בזהירות להסיר את הטבעת ולתת את תלתלים מפל בעדינות החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
16
מגישים בטמפרטורת החדר. אם מקורר לפני העוגה צריך להיות מותר לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.