קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד הפוך-עוגת שקדים

עוגת שוקולד הפוך-עוגת שקדים
עוגת שוקולד שקדים הפוכה יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שקדים, מלח, סירופ קנה זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שוקולד חם הפוך, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת חבושים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר מתלה תנור השליש הנמוך ביותר של תנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעיל 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מפזרים שקדים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים שוקולד וחמאה בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים עד שהשוקולד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
הסר מהחום; להפריש.
7
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מערבבים קמח, קקאו תהליך הולנדי, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מניחים ביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות במהירות בינונית 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים סירופ קנה זהב וניל; לנצח על מהירות נמוכה 1 דקה או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ קנהסירופ קנה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
להוסיף תערובת שוקולד; לנצח 1 דקה או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
מוסיפים תערובת קמח, ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
יוצקים את הבלילה מעל אגוזים למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
אופים בשליש התחתון של התנור ב 350 במשך 20 דקות או עד שמוט עץ מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. טארט מגניב במחבת 20 דקות על מתלה תיל. הפוך טארט על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות