עוגת שוקולד הפוך-עוגת שקדים
עוגת שוקולד שקדים הפוכה יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שקדים, מלח, סירופ קנה זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שוקולד חם הפוך, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת חבושים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור השליש הנמוך ביותר של תנור.
מעיל 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט עם ספריי בישול.
מערבבים שוקולד וחמאה בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים עד שהשוקולד נמס, ערבוב מדי פעם.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו תהליך הולנדי, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מניחים ביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות במהירות בינונית 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים סירופ קנה זהב וניל; לנצח על מהירות נמוכה 1 דקה או עד מעורבב.
להוסיף תערובת שוקולד; לנצח 1 דקה או עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח, ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה מעל אגוזים למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
אופים בשליש התחתון של התנור ב 350 במשך 20 דקות או עד שמוט עץ מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. טארט מגניב במחבת 20 דקות על מתלה תיל. הפוך טארט על מגש הגשה.