עוגת שוקולד יאם יאם דורשת על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקקאו, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לנצח את הסוכר והביצה עד אור, להוסיף את החמאה 1/2 כוס, לנצח עד חלקה. מערבבים את שמנת חמוצה, מים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להוסיף מרכיבים יבשים, לערבב לאט עד תערובת הקמח נספג. מקפלים את 2 כוסות שוקולד צ ' יפס. מחלקים את התערובת באופן שווה בין שני מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®
4
אופים במשך 35 עד 40 דקות עד בדיקות עוגה נעשה עם קיסם.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקום מחבתות של עוגה על מדפים חוט להתקרר במשך 10 דקות לפני הסרת מחבתות להתקרר לחלוטין. כאשר קרים פרוסט עם מתכון הזיגוג הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
6
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את שבבי שוקולד 1 כוס הנותרים עם הקפה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 גביע סוכר גלידה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מחבת מחום, והכה ב 3/4 כוס חמאה, 1 כף בכל פעם, עד חלקה. מניחים מחבת בקערת קרח ומכים עד שהקצפת פרושה ומחזיקה את צורתה. מגניב לגמרי לפני העוגה.