עוגת שוקולד לבן אמרטו
עוגת שוקולד לבן אמרטו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן צמחי, ליקר אמרטו, שקדים מרוסקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת שקדים Amaretto, עוגיות אמרטו שוקולד לבן, ו ציפוי שוקולד לבן-Amaretto.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן קל מחבת Bundt שאינו מקל 10 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ביצים, תערובת פודינג, 1/2 כוס מים קרים, שמן, 1/2 כוס אמרטו ו 1/4 כפית תמצית שקדים. להתמזג היטב במשך כ 3 דקות.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת Bundt מוכן 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות עד שעה, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
הסר עוגה מהתנור, ולהשתמש דוקרן קרח או שיפוד לעשות חורים רבים ככל האפשר לתוך העוגה. החל זיגוג בעוד העוגה עדיין חם. לאט ובסבלנות טפטוף זיגוג על עוגה, כולל הקצוות ומרכז מחבת Bundt. אפשר לעוגה להתקרר במחבת לפחות 2 שעות.
מערבבים חמאה, סוכר, 1/4 כוס מים, ו 1/2 כוס אמרטו בסיר. מביאים לרתיחה, וממשיכים להרתיח במשך 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
תוספות: קל טוסט שקדים חתוכים בתנור. זה ייקח 5 עד 10 דקות. מערבבים לעתים קרובות להיזהר לא לשרוף.
לחמם 1/4 כוס של ציפוי מוכן במיקרוגל במשך 10 שניות, כדי לרכך.
מניחים את העוגה על צלחת הגשה ולהשתמש בכף לטפטף את הזיגוג מרוכך על העוגה. לפזר שקדים קלויים על העוגה לפני הציפוי מתקרר.