אם יש לכם בתוספת 1 כף חמאה, יין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: עוגת שוקולד ללא קמח מצופה בייגלה עם אגסים מתובלים ברוטב קרמל מלוח, עוגת תפוז מתובלת ללא קמח, ו עוגת רום מתובלת עם אגסים מקורמלים.
הוראות
1
עבור אגסים: להביא יין, סוכר, סלק, זנגביל, פלפל, ציפורן, ומקלות קינמון לרתיחה מעל בינוני גבוה בסיר כבד תחתית בינוני. הפחת את החום לנמוך והוסף אגסים. מכסים במכסה נייר קלף. מבשלים עד אגסים במכרז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון
שיפונדה של עלי קייל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מחבת מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אגסים לקערה גדולה, לקטוף את כל ציפורן או פלפל. מסננים את הסירופ לקערה נפרדת וזורקים סלק ותבלינים. להחזיר סירופ מתוח לסיר ומרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים סירופ על אגסים וקריר לחלוטין, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. גריז מחבת האביב 9 אינץ ' עם חמאה 1 כף וקו חיצוני של מחבת עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מפזרים 3/4 כפית מלח מלדון על תחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים שוקולד 8 כפות הנותרים חמאה בקערה להגדיר מעל דוד כפול (החלק התחתון של קערה לא צריך להיות נוגע מים רותחים) ומערבבים ברציפות עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
הסר קערה מחום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
בקערה גדולה (ראה הערות) להקציף חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר במרץ עד התערובת היא בצק עבה, חיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים קקאו, אבקת אספרסו ווניל, ומקציפים עד משולבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Necco
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
תערובת יהיה צפוף מאוד).
13
ב גדול, נקי, קערה יבשה לנצח חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
14
להקציף על 1/3 של מרנג לתוך הבלילה שוקולד עד משולב לחלוטין. עם מרית גומי, לקפל את המרנג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה ומפזרים עם הנותרים 3/4 כפית מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16
אופים עד העליון מתחיל לפצח ועוגה tester יש פירורים לחים מצורפים אליו כאשר מוכנס, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
17
להעביר עוגה למתלה קירור. מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להסיר עובש springform מגניב לחלוטין, 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
כאשר מוכן לשרת, עוגה עליונה עם אגסים וסירופ 1/4 כוס. להעביר סירופ הנותרים על השולחן אם תרצה.