עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה
עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 1075 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 2 שעות. אם יש לך סוכר של ממתקים, סודה לשתיה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה דובדבן-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, חטיפי עוגת שוקולד לבן ומריר עם גבינת שמנת שוקולד, ו עוגת שוקולד מריר עם ציפוי קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.
ממיסים אבקת קקאו במים רותחים בקערה; להפריש להתקרר לחלוטין.
מקציפים סוכר לבן ושמן קנולה יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה; מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית וניל לתוך תערובת מוקרם.
לנפות קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה נפרדת.
מערבבים תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין לתוך תערובת מוקרם. מקציפים תערובת קקאו לתוך הבלילה עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לעטוף עוגות בניילון נצמד ולאחסן במקרר.
מקציפים חמאה בקערה עם מיקסר חשמלי עד שמנת וחלק; לגרד את הצדדים של קערה עם מרית גומי.
מערבבים סוכר של ממתקים, 1/2 כוס בכל פעם, לתוך חמאה מוקרם עד הסוכר משולב.
מוסיפים מלח ומכים על בינוני גבוה עד ציפוי קל ורך, על 5 דקות.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים 1/4 את הציפוי על גבי העוגה.
מניחים עוגה שנייה על שכבת הזיגוג; מורחים 1/4 את הציפוי על העוגה השנייה.
מניחים את העוגה השלישית על גבי העוגה השנייה.
מורחים את הציפוי שנותר על העוגה העליונה ומסביב לצדדים של עוגת השכבה כולה.