קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד קוקוס banoffee

עוגת שוקולד קוקוס banoffee
עוגת שוקולד קוקוס banoffee דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . יש קינוח זה 727 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים בורבון, מאליבו, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 337 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עוגת שוקולד Banoffee, עוגת בנופי ., ו עוגת בנופי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את הבסיס, להמס בעדינות את הקוקוס מוקרם במחבת, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, whizz את הביסקוויטים במעבד מזון (אם אין לך אחד, bash לפירורים הטובים ביותר שאתה יכול).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עם קוקוס נמס וקמצוץ של מלח. לחץ על הבסיס ולמעלה את הצדדים של פח מחורץ 22 ס " מ עגול עם תחתית רופפת. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
כדי להפוך את קרם קוקוס, להביא את חלב קוקוס כמעט מבשלים. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, גלגלית סוכר וקורסים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את חלב הקוקוס החם מעל תוך לטאטא ברציפות. להטות בחזרה לתוך המחבת בעדינות חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, חלקה מבריק. (בהתחלה זה יהיה גבשושי, אבל להמשיך להכות וזה יהפוך חלק.) מבשלים 2 דקות, ואז להוריד את החום ומערבבים במליבו. מגניב עם גיליון של סרט נצמד הניח ישירות על פני השטח כך העור לא טופס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לגרד את הקרמל למחבת עם השוקולד, שבור לחתיכות, ולהמיס בעדינות יחד. לקלף ולפרוס את הבננות, ולאחר מכן לסדר את הפרוסות על בסיס העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים מעל שוקולד קרמל וצינה שוב להגדיר 1 hr לפחות, או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
כאשר קרם קוקוס הלך קר, לגרד לתוך קערה עם קרם כפול לנצח עד רק עבה מספיק כדי להחזיק שיא. בעדינות כפית לתוך שקית מזון פלסטיק (קל להובלה) וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קרם כפולקרם כפול
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
כדי לשרת, לחתוך את קצה שקית הקרם וצינור בכל רחבי העוגה. אבק עם קצת קקאו כדי לסיים, ולאכול עם כל תערובת קרם קוקוס נוספת מוגשת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.