עוגת שוקולד קוקוס banoffee
עוגת שוקולד קוקוס banoffee דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . יש קינוח זה 727 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים בורבון, מאליבו, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 337 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עוגת שוקולד Banoffee, עוגת בנופי ., ו עוגת בנופי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את הבסיס, להמס בעדינות את הקוקוס מוקרם במחבת, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, whizz את הביסקוויטים במעבד מזון (אם אין לך אחד, bash לפירורים הטובים ביותר שאתה יכול).
מערבבים עם קוקוס נמס וקמצוץ של מלח. לחץ על הבסיס ולמעלה את הצדדים של פח מחורץ 22 ס " מ עגול עם תחתית רופפת. לְצַנֵן.
כדי להפוך את קרם קוקוס, להביא את חלב קוקוס כמעט מבשלים. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, גלגלית סוכר וקורסים.
יוצקים את חלב הקוקוס החם מעל תוך לטאטא ברציפות. להטות בחזרה לתוך המחבת בעדינות חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, חלקה מבריק. (בהתחלה זה יהיה גבשושי, אבל להמשיך להכות וזה יהפוך חלק.) מבשלים 2 דקות, ואז להוריד את החום ומערבבים במליבו. מגניב עם גיליון של סרט נצמד הניח ישירות על פני השטח כך העור לא טופס.
לגרד את הקרמל למחבת עם השוקולד, שבור לחתיכות, ולהמיס בעדינות יחד. לקלף ולפרוס את הבננות, ולאחר מכן לסדר את הפרוסות על בסיס העוגה.
יוצקים מעל שוקולד קרמל וצינה שוב להגדיר 1 hr לפחות, או עד 24 שעות.
כאשר קרם קוקוס הלך קר, לגרד לתוך קערה עם קרם כפול לנצח עד רק עבה מספיק כדי להחזיק שיא. בעדינות כפית לתוך שקית מזון פלסטיק (קל להובלה) וצינה עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, לחתוך את קצה שקית הקרם וצינור בכל רחבי העוגה. אבק עם קצת קקאו כדי לסיים, ולאכול עם כל תערובת קרם קוקוס נוספת מוגשת בקערה.