עוגת שוקולד קפואה עם רוטב דובדבנים
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ליקר בטעם דובדבן, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פרוזן יוגורט שוקולד דובדבן, שוקולד צ'יפס דובדבן פרוזן יוגורט, ו פרוזן יוגורט שוקולד צ'יפס דובדבן טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים חלב מרוכז ושוקולד נמס; מכים עד שמנת. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם. כיסוי; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב דובדבנים, סוכר ומים; לערבב היטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בקערה קטנה, לשלב קורנפלור וליקר; להתמזג היטב. מערבבים לתוך תערובת דובדבנים רותחים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מגניב 15 דקות. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
כדי לשרת, מניחים עוגה במקרר במשך 30 דקות כדי לרכך מעט.
חותכים לפלחי; מניחים על צלחות קינוח בודדות.