קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה

עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד קרמל Macadamia אגוז טארט. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 525 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי קרח, סוכר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, טארט קרמל מקדמיה, ו טארט קרמל מקדמיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
או קרום: תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
מוסיפים חמאה וחותכיםבאמצעות פניות on / off עד תערובת דמויהארוחה צרופה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
הוסף 1 כף מי קרח תערובת רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית ifmixture יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
העברת בצק למחבת 9 אינץ ' diametertart עם תחתית נשלפת. באמצעות אצבעות מקורנות קלות, לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת. הצינה קרום 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°. קו קרום עם לסכל; מילוי שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים זהב חיוור crustuntil סביב קצוות sidesare להגדיר, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר שעועית foiland; אופים עד הקרום הוא זהובהמבושל דרך, כ 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
Transferto rack וקרום מגניב לחלוטין במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן גלי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
כף 3 כפות גנאש לתוך 1corner של שקית פלסטיק קטנה resealable andseal; להפריש בטמפרטורת החדר forpiping.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מורחים ganache הנותרים אפילובתחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מפזרים אגוזי choppedmacadamia באופן שווה על ganachelayer בקרום. להקפיא את הקרום בזמן מכיןאמל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1
שלב סוכר 1/3 כוס מים mediumsaucepan כבד. מערבבים מעל בינוני נמוך סוכר heatuntil מתמוסס. להגביר את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד סירופ הוא goldenamber, מדי פעם צחצוח למטה של מחבת עם מברשת מאפה רטוב swirlingpan, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מחבתמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שמנת וחמאה; מערבבים untilany פיסות קרמל להתמוסס תערובת issmooth. לצרף מדחום ממתקים toside של פאן ולהביא תערובת להרתיח חום overmedium-גבוה. מרתיחים ללא תרמומטר stirringuntil רושם 116°, על 2 1/2minutes עוד.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר מהחום.
5
וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
הסר את הקרום מהמקפיא. עובד במהירות, לשפוך קרמל מילוי לתוך הקרום.בעדינות לנער מחבת טארט כדי לאפשר מילוי להדק באופן שווה בקרום. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
הסר את הקרום מהמקפיא. עובד במהירות, לשפוך קרמל מילוי לתוך הקרום.בעדינות לנער מחבת טארט כדי לאפשר מילוי להדק באופן שווה בקרום. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
8
מקום שמור שקית פלסטיק resealable עם גנאש שוקולד במיקרוגל וחום במרווחים 5 שניות רק untilsmooth ו pourable. באמצעות מספריים, לחתוך קצה קטן מאוד מפינת התיק עםגנאש. צינור ganache דקורטיבי overcaramel מילוי דפוס crosshatch. Chilluntil שוקולד מוגדר, על 20 minutes.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לכסות ולשמור מקורר. להביא טארט לחדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
הסר צדדים מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
10
מניחים מגש טארטון.
11
חותכים לפרוסות ומגישים עםגלידת וניל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
בתיאבון