תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד שוויצרית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", מלח, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, עוגת רול שוקולד שוויצרי, ו עוגת רול שוקולד שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2
מערבבים חמאה רק כדי לרכך, ולהוסיף לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים 1 כוס חלב עד כל הקמח הוא לח. לנצח 2 דקות במהירות בינונית, או 300 משיכות נמרצות ביד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים לביצי תערובת הקמח, וניל, שוקולד נמס, צבע מאכל, ושרידים 1/4 כוס חלב. מקציפים 1 דקה במיקסר, או 150 משיכות ביד. קו התחתון של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות. מגניב.