עוגת דלעת שיפון
מתכון דלעת שיפון פאי מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מחית דלעת, מלח, מרשמלו ענק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את קרום העוגה על פי הוראות החבילה ולאפשר לו להתקרר.
בחלק העליון של דוד כפול מעל חום נמוך, לשלב את מרשמלו מחית הדלעת. מערבבים כל הזמן, עם מרית חסינת חום, עד המרשמלו נמסים. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את התבלין והמלח.
כאשר התערובת היא מגניב לחלוטין, מערבבים במחצית ציפוי מוקצף.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה מוכן. למעלה עם ציפוי מוקצף הנותרים ומקשטים עם קינמון.