עוגת שוקולד שחור-תחתון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1221 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רום, חלב, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שוקולד שחור-תחתון, פאי פאי פאי שוקולד שחור-תחתון, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד שחור-תחתון (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני כבד להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
להקציף חלמונים ביצה כדי ליצור להדביק עבה. בהדרגה להקציף בחלב, ואז שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה ו שחין 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להקציף ברום ווניל. מגניב 5 דקות, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
וניל
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מעבירים מילוי לקרום קפוא. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
1
לנצח הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. כפית קצפת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול. שושנות מקטרת סביב קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
קערה
2
מקשטים עם תלתלי שוקולד. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; צמרמורת.)