עוגת שוקולד, תפוזים ושקדים
עוגת שוקולד, אורנג'ושקדים דורשת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 861 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. גשו לסופר וקנו שוקו, חמאה, גרידת תפוזים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ושקדים עם תפוזים, עוגת שקדים עם ציפוי שוקולד, ו שקדים שוקולד פסח-עוגת תפוזים.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז קו הבסיס ואת הצדדים של שני עמוק 23cm קופסאות עוגה. תרתיח את הקומקום.
שים את החמאה והשוקולד במחבת קטנה וחום בעדינות, ערבוב, עד נמס לחלוטין.
מערבבים יחד את הקמח, סוכר, קקאו וביקרבונט של סודה עם קמצוץ של מלח בקערת הערבוב הגדולה ביותר שלך.
לטאטא את הביצים, חלב חמאה, גרידת תפוזים ומיץ יחד בקנקן. לגרד את תערובת שוקולד מומסת תערובת ביצה לתוך החומרים יבשים, להוסיף 150 מ " ל מים רותחים ו whizz בקצרה עם מקציף חשמלי עד הבלילה עוגה הוא ללא גוש. מחלקים בין קופסאות ואופים במשך 45 דקות החלפת את פחיות עגול לאחר 30 דקות אם על מדפים שונים. כדי לבדוק שהם סיימו, לדחוף שיפוד ולבדוק שזה יוצא נקי. לקרר את העוגות בקופסאות שלהם.
בינתיים, תכין את המרציפן.
מערבבים את הסוכרים, שקדים טחונים וקקאו בקערה. הפוך היטב באמצע, קצה ביצה חלמון ביצה ומערבבים יחד עם סכין סכו " ם לפני לישה עם הידיים לכדור חלק. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד. ישמור במקרר במשך 1 שבוע אם עושה קדימה.
הפוך את הציפוי: הכה את mascarpone וחמאה יחד עד חלקה. לנפות את הסוכר הדובדבן, להוסיף את ההתלהבות, ואז להכות שוב עד בשילוב.
כדי להרכיב, לפצל כל עוגה לשניים אופקית. נקודה קצת ציפוי על צלחת ההגשה שלך לשבת אחד החצאים עוגה על גבי. תוכלו להשתמש כמחצית הציפוי לכריך את העוגות יחד להפיץ את העוגה מצופה עם קצת ציפוי, ולאחר מכן לחזור כריך העוגות הנותרות על גבי.
תבריש את החלק העליון של העוגה עם קצת יותר ציפוי.
מרדדים את מרציפן, על אבק של קקאו אם אתה צריך, למעגל 27 ס " מ מחוספס. שימוש בדיל העוגה שלך כמו חותך עוגיות, חותמת מעגל מרציפן, ואז בזהירות להרים את זה על החלק העליון של העוגה שלך.
מגלגלים את המרציפן הנותרים לתוך 11 כדורים קטנים ולתקוע אותם על גבי, באמצעות קצת יותר ציפוי או מים כמו דבק.
מורחים את הזיגוג הנותר סביב החלק החיצוני של העוגה, ואז אבק העליון עם קצת יותר קקאו וסוכר הדובדבן.