עוגת שוקולד תפוזים מסוכרים
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שוקולד תפוז מסוכר. מתכון זה מספיק ל-12 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 305 קלוריות . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו תערובת פודינג שוקולד, סוכר, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-10 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה אינו מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אגוזים מסוכרים , סלט ברי עם ציפוי צנוברים מסוכרים ופקאן מתובל מסוכר .
הוראות
פזרו שקדים בתבנית מחורצת משומנת ומקומחת בקוטר 25 ס"מ; הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, הביצים, החלב, השמן והתמצית; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות. קפלו פנימה את פרוסות התפוז.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים את העוגה מהתבנית לרשת צינון מלאה.
בסיר קטן, הביאו את מרכיבי הציפוי לרתיחה. בשלו במשך דקה אחת תוך ערבוב תכוף.
הסירו מהאש; קררו במשך 5 דקות.