סטייק בגריל עם בצל מקורמל, גבינה כחולה, תבלין פטריות בר ורוטב פלפל אדום קלוי
סטייק בגריל עם בצל מקורמל, גבינה כחולה, תבלין פטריות בר ורוטב פלפל אדום קלוי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2218 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 173 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם אנצ'ו צ' ילה, פלפלים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סטייק בגריל וקיבובי פטריות עם רוטב גבינה כחולה, נקניקיות שלוש דרכים - פלפל ריבה / רוטב צ'ילי, בצל קרמל בורבון ותבלינים עגבניות מתובל, ו גבינה בגריל פטריות עם בצל קרמל בלסמי.
מוסיפים סטייק ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
הסר סטייק מן המרינדה, העונה עם מלח ופלפל וגריל במשך 2 עד 3 דקות משני הצדדים עד חום זהוב מבושל עד doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
תן לנוח 5 דקות לחתוך על ההטיה לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים 8 טורטיות על משטח עבודה שטוח. מעל כל טורטייה עם 2 אונקיות של צ ' דר. מחלקים את הבצלים והסטייק על הגבינה. קראמבל 1 אונקיה של הגבינה הכחולה על גבי הסטייק. מחסנית טורטיות לעשות טורטיות 4 (2-שכבה) ומעל כל אחד עם טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
טורטיה
גבינה
בצל
סטייק.
6
מברשת את צמרות עם שמן זית ומפזרים על 1/2 כפית של אבקת אנצ 'ו צ' ילה. בזהירות להעביר את הקסדיות על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חום זהוב והגבינה נמסה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ 'ילי אנצ' ו
שמן זית
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
מגישים כל אחד עם מנה גדולה של התענג פטריות על גבי ומקשטים עם כוסברה קצוצה ורוטב פלפל אדום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
עלי וגבעולי כוסברה
פטריות
רוטב
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחתת לחלוטין. מערבבים בחומץ, קורנית ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
חומץ
טימין
יין
5
מניחים פלפלים, בצל, צ ' יפוטלה, מיץ לימון ודבש בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.