קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

Roulade חזה הודו עם תפוח וצימוקים מלית

Roulade חזה הודו עם תפוח וצימוקים מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade חזה טורקיה עם תפוח וצימוקים מלית. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1354 קלוריות, 202 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, חזה הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו חזה הודו בגריל עם Cran-תפוח קרמיני מלית, Roulade חזה טורקיה, ו חג ממולאים טורקיה חזה Roulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, חמאה, וצימוקים לתוך סיר; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מן החום, מערבבים את תערובת המילוי, מכסים, ולתת לעמוד עד תערובת המילוי סופג את הנוזל, על 5 דקות. מערבבים 1 כף של תיבול עוף ואת התפוח קלות לתוך המילוי. אפשר את תערובת המילוי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
מילוימילוי
תפוחתפוח
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים מדף למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
בזהירות להסיר את העור השד טורקיה בחתיכה אחת מבלי לקרוע את העור, ולהניח בצד. עצם את השד טורקיה (ראה הערות) שמירה על הבשר בחתיכה אחת אבל הסרת רצועת סחוס וגדילן בין שני חצאי השד, במידת הצורך. משוך את שני חלקי tenderloin החוצה מהחלק העיקרי של השד, שמירה על אותם מחוברים, כדי להרחיב את חתיכת boneless של טורקיה לתוך בצורת ריבוע בערך חתיכת בשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
בשרבשר
6
מפזרים את החלק הפנימי של השד עם מלח, פלפל, ו 1 כף של תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מורחים את תערובת המילוי על כל החלק הפנימי של בשר השד, בחוזקה לגלגל את השד הממולא לתוך גליל קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
בשרבשר
גלולגלול
8
מורחים את העור טורקיה שמורות החוצה, ומניחים את גליל הממולא באמצע העור. משוך ומגלגל את העור מעל הבשר הממולא, ולקשור את גליל הממולא יחד עם חוט בישול.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
9
מניחים את הגליל על מדף הצלייה עם צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
צלי את השד הממולא בתנור שחומם מראש עד שהעור הוא חום זהוב, הבשר כבר לא ורוד בפנים, ואת הטמפרטורה של הגליל, נמדד בחלק העבה ביותר, קורא 170 מעלות F (75 מעלות C), 1 1/2 עד 2 שעות. אפשר לצלי לעמוד מכוסה באוהל של רדיד אלומיניום לפחות 10 דקות לפני הסרת החוט לחיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
חוט מטבחחוט מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.