Roulade חזה הודו עם תפוח וצימוקים מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade חזה טורקיה עם תפוח וצימוקים מלית. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1354 קלוריות, 202 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, חזה הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו חזה הודו בגריל עם Cran-תפוח קרמיני מלית, Roulade חזה טורקיה, ו חג ממולאים טורקיה חזה Roulade (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים, חמאה, וצימוקים לתוך סיר; להביא לרתיחה.
הסר מן החום, מערבבים את תערובת המילוי, מכסים, ולתת לעמוד עד תערובת המילוי סופג את הנוזל, על 5 דקות. מערבבים 1 כף של תיבול עוף ואת התפוח קלות לתוך המילוי. אפשר את תערובת המילוי להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בזהירות להסיר את העור השד טורקיה בחתיכה אחת מבלי לקרוע את העור, ולהניח בצד. עצם את השד טורקיה (ראה הערות) שמירה על הבשר בחתיכה אחת אבל הסרת רצועת סחוס וגדילן בין שני חצאי השד, במידת הצורך. משוך את שני חלקי tenderloin החוצה מהחלק העיקרי של השד, שמירה על אותם מחוברים, כדי להרחיב את חתיכת boneless של טורקיה לתוך בצורת ריבוע בערך חתיכת בשר.
מפזרים את החלק הפנימי של השד עם מלח, פלפל, ו 1 כף של תיבול עוף.
מורחים את תערובת המילוי על כל החלק הפנימי של בשר השד, בחוזקה לגלגל את השד הממולא לתוך גליל קומפקטי.
מורחים את העור טורקיה שמורות החוצה, ומניחים את גליל הממולא באמצע העור. משוך ומגלגל את העור מעל הבשר הממולא, ולקשור את גליל הממולא יחד עם חוט בישול.
מניחים את הגליל על מדף הצלייה עם צד התפר למטה.
צלי את השד הממולא בתנור שחומם מראש עד שהעור הוא חום זהוב, הבשר כבר לא ורוד בפנים, ואת הטמפרטורה של הגליל, נמדד בחלק העבה ביותר, קורא 170 מעלות F (75 מעלות C), 1 1/2 עד 2 שעות. אפשר לצלי לעמוד מכוסה באוהל של רדיד אלומיניום לפחות 10 דקות לפני הסרת החוט לחיתוך.