אם יש לכם סוכר, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה שוקולד, עוגת תפוחי אדמה שוקולד, ו עוגת תפוחי אדמה שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בשוקולד המומס, וניל ופירה. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שוקולד
מרגרינה
תפוח אדמה
וניל
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.