קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד תפוחי אדמה

עוגת שוקולד תפוחי אדמה
אם יש לכם סוכר, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה שוקולד, עוגת תפוחי אדמה שוקולד, ו עוגת תפוחי אדמה שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בשוקולד המומס, וניל ופירה. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שוקולדשוקולד
מרגרינהמרגרינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור