עוגת שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שזיף קצר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 347 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מלח ים, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו עוגיות שזיפים מסוכרים לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
דופק 3/4 כוס קמח לכל מטרה, שקדים, וקמצוץ מלח ים במעבד מזון 3 פעמים או עד בשילוב. מקציפים אבקת סוכר ו 1/4 כוס חמאה מרוכך במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 5 דקות או עד חיוור ורך. בהדרגה להוסיף תערובת קמח 1 חלמון ביצה, מכה במהירות נמוכה עד צורות הבצק. לחץ על הבצק לתוך מחבת טארט 13 - x 4 אינץ ' משומנת קלות עם תחתית נשלפת. צ ' יל 10 דקות.
אופים 14 דקות או עד הזהב. מגניב לגמרי.
להקציף 6 חלמונים עד עבה וחיוור.
להקציף יחד סוכר, 6 כפות. קמח לכל מטרה וקורטוב של מלח ים.
מערבבים חלב וגרידת לימון בסיר; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או רק עד שהוא מתחיל קיטור.
לטאטא בתערובת סוכר, לטאטא כל הזמן רק עד בועות להופיע. בהדרגה מערבבים רבע מתערובת חלב חם לתוך חלמונים; מוסיפים לתערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. להביא תערובת לרתיחה נמוכה על חום בינוני; להסיר מן החום. מערבבים ב 2 כפות. חמאה וליקר אמרטו.
מעבירים לקערה; מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג. מגניב 1 שעה.
מורחים לתוך קרום; העליון עם שזיפים פרוסים דק.
מברשת עם שימורי משמש חמים.