עוגת שזיפים ואגוזי לוז
טארט שזיפים ואגוזי לוז הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם fraîche, ביצים, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז, שזיפים טארט, ו תפוח וזיפים טארט (מתכונים דומים).
הוראות
אופים 1/2 אגוזי לוז כוס במחבת רדודה ב 350, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד קלוי. (העור יהיה כהה מאוד.) לעטוף אגוזים במגבת מטבח נקייה; לתת לעמוד 20 דקות. לשפשף אגוזים בזריזות כדי לשחרר עורות; להשליך עורות. קוצצים אגוזים; להפריש.
להביא שזיפים מיובשים ומים כדי לכסות לרתיחה בסיר nonaluminum בגודל בינוני על חום גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מגניב, ניקוז.
לעבד סוכר והבא 3 מרכיבים במעבד מזון עד מעורבב, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
להפיץ שזיפים מיובשים קונכייה טארט; מפזרים אגוזי לוז.
יוצקים תערובת קרם frache על אגוזים.
מניחים טארט במחבת רדודה גדולה יותר.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד שנקבע, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 40 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב על מתלה תיל.
מקשטים עם קצפת ממותקת אגוזי לוז קצוצים.