קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שחמט עם סלסה אננס מושחר ורוטב קרמל

עוגת שחמט עם סלסה אננס מושחר ורוטב קרמל
מתכון עוגת שחמט עם אננס מושחר Salsan ורוטב קרמל מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 971 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת ליים, תמצית vanillan, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף מושחר עם סלסה אננס, סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס, ו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומתמזגים עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
טפטוף 4 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. צרוב אננס ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד מושחר היטב, על 6 דקות לכל אצווה, הוספת שמן כף הנותרים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להעביר מגבות נייר לניקוז ולקרר בקצרה, ולאחר מכן לחתוך אננס לחתיכות 1/4 אינץ', השלכת הליבה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
להקציף יחד גרידת ליים, מיץ ליים, רום, וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים באננס וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
אננסאננס
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה במחבת כבדה 10 אינץ', ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד ענבר כהה, 7 עד 8 דקות. מגניב 2 דקות, ואז להקציף חמאה, שמנת, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
יוגורטיוגורט
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
מקציףמקציף
2
מעבירים לקערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 191° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 11 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להתאים למחבת טארט. לקצץ את הבצק עודף סומק עם שפה, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל השפה. קל זין התחתון בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
3
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים על תבנית אפייה עד שהצד מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב החיוור בכל רחבי, על 25 דקות יותר, רופף מכסה קצוות עם רדיד אם הם מקבלים כהים מדי. פגז מגניב במחבת טארט 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
העברת מילוי לטארט פגז ואופים עד קרום קל טפסים על גבי מילוי מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, 45 עד 50 דקות (מילוי יהיה נפוח מעט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב אננס וטפטוף ברוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
אננסאננס
סלסהסלסה
5
הערות של טבחים: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. רוטב אננס וסלסה קרמל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. עוגת שחמט יכולה להיות אפויה 8 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
אננסאננס
בצקבצק
סלסהסלסה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרwell-shaked buttermilkwell-shaked buttermilk33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)12 כפיות אבקת שוםרום כההרום כהה2largesחלמוניםחלמונים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה בטמפרטורת החדרשמנת כבדה בטמפרטורת החדר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח12חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי12 כפיות אבקת שוםגרידת ליים מגוררתגרידת ליים מגוררת1חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד1אננס (רצוי שכותרתו אננס (רצוי שכותרתו "מתוק נוסף"), קלופים פרוסים לרוחב לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יוגורט בסגנון יווני רגיל בטמפרטורת החדריוגורט בסגנון יווני רגיל בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בוטנים או שמן צמחי, מחולקבוטנים או שמן צמחי, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קיצור ירקות קר (ללא שומן טרנס)קיצור ירקות קר (ללא שומן טרנס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4largesביצים גדולות שלמותביצים גדולות שלמות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
ריזלינג טעים ומאוזן לחלוטין עם ניחוחות מפוארים של תפוחים טעים זהוב. מתוח מתוח אבל לא צנוע ולא רזה. אידיאל ריזלינג.