מתכון עוגת שחמט עם אננס מושחר Salsan ורוטב קרמל מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 971 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת ליים, תמצית vanillan, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף מושחר עם סלסה אננס, סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס, ו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומתמזגים עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
טפטוף 4 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. צרוב אננס ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד מושחר היטב, על 6 דקות לכל אצווה, הוספת שמן כף הנותרים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
אננס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להעביר מגבות נייר לניקוז ולקרר בקצרה, ולאחר מכן לחתוך אננס לחתיכות 1/4 אינץ', השלכת הליבה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
להקציף יחד גרידת ליים, מיץ ליים, רום, וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים באננס וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ ליים
גרידת ליים
אננס
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה במחבת כבדה 10 אינץ', ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד ענבר כהה, 7 עד 8 דקות. מגניב 2 דקות, ואז להקציף חמאה, שמנת, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
יוגורט
קרם
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מחבת
מקציף
2
מעבירים לקערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים תנור ל 191° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 11 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להתאים למחבת טארט. לקצץ את הבצק עודף סומק עם שפה, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל השפה. קל זין התחתון בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
טופס טארט
3
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
אופים על תבנית אפייה עד שהצד מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב החיוור בכל רחבי, על 25 דקות יותר, רופף מכסה קצוות עם רדיד אם הם מקבלים כהים מדי. פגז מגניב במחבת טארט 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
טופס טארט
רדיד אלומיניום
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
העברת מילוי לטארט פגז ואופים עד קרום קל טפסים על גבי מילוי מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, 45 עד 50 דקות (מילוי יהיה נפוח מעט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב אננס וטפטוף ברוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
אננס
סלסה
5
הערות של טבחים: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. רוטב אננס וסלסה קרמל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. עוגת שחמט יכולה להיות אפויה 8 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.