עוגת שיבולת שועל תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שיבולת שועל תפוחים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 402 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, סודה לשתיה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מביאים את רסק התפוחים לרתיחה איטית. מערבבים שיבולת שועל; מסירים מהאש. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות.
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר חום.
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, הסודה לשתיה, הקינמון, המלח והציפורן; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת רסק תפוחים.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה גדולה שלבו את מרכיבי ההקצפה; מקציפים לתערובת אחידה. פרוסט מקורר עוגה.