עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 753 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שוקולד, קליפת לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד עם ברי מעורב ומילוי גבינת שמנת, עוגות שקדים עם מילוי אוכמניות טקילה, עם ציפוי מרציפן ואסי ברי קרם גבינה, ו עוגת גזר פשטידות W/ ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי וחצי לסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית ולהביא שמנת כדי להתבשל.
הסר מהחום; כיסוי ותלול 15 דקות. מערבבים סוכר וקמח בקערה בינונית.
לטאטא ביצים, ואז חצי חם תערובת; לחזור לאותו מחבת.
לטאטא מעל חום בינוני עד ממוסס ממרח שקדים חביצה, על 10 דקות.
מוסיפים שוקולד לבן וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים. לחץ על פלסטיק לעטוף על פודינג; צמרמורת 3 שעות.
הסר שעועית וניל. Beat cream to peaks; לקפל לתוך פודינג ב 3 תוספות. כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'. לנפות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/2 כוס מים פושרים לתוך מרכיבים יבשים; לנצח בשמן, חלמונים ביצה, הן תמציות, לקלף. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. למדוד 4 2/3 הבלילה כוסות לתוך 1 מחבת מוכנה 3 1/3 הבלילה כוסות למחבת שנייה.
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות עבור עוגה דקה 30 דקות עבור עוגה גדולה יותר. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 10 דקות.
חותכים סביב עוגות ולהפוך על מדפים; מגניב לחלוטין.
מניחים עוגה דקה יותר על תחתית מחבת טארט בקוטר 9 אינץ'.
מורחים עם 1/2 כוס משמר, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל. כף 1 1/2 כוסות מילוי בובות על גבי שימורים; להפיץ באופן שווה. צמרמורת עד מילוי מוצק, על 15 דקות.
חותכים עוגה גדולה אופקית לשניים.
מקום 1 חצי, צד חתוך למטה, על מילוי צונן.
מורחים עם 1/2 כוס משמר, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל. כף 1 1/2 כוסות מילוי בובות על גבי שימורים; להפיץ באופן שווה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה . מכסים את העוגה ואת המילוי שנותר; צמרמורת 3 שעות.
מקציפים גבינת שמנת, חמאה, סוכר, ואת שתי תמציות בקערה גדולה כדי להתמזג. לנצח 3/4 כוס נשאר מילוי.
מורחים 1 כוס ציפוי דק על הצדדים העליון של העוגה.
מורחים עוגה עם הנותרים ציפוי, בניית שפה גבוהה סביב קצה העליון. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה וצינה.)
תל פירות יער על גבי עוגה.
מברשת העליון של פירות יער עם ג ' לי חם זיגוג.
מגישים מיד, או להירגע עד 6 שעות.