, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 753 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שוקולד, קליפת לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד עם ברי מעורב ומילוי גבינת שמנת, עוגות שקדים עם מילוי אוכמניות טקילה, עם ציפוי מרציפן ואסי ברי קרם גבינה, ו עוגת גזר פשטידות W/ ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים חצי וחצי לסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית ולהביא שמנת כדי להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קרם
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום; כיסוי ותלול 15 דקות. מערבבים סוכר וקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא ביצים, ואז חצי חם תערובת; לחזור לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
4
הוסף ממרח שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
5
לטאטא מעל חום בינוני עד ממוסס ממרח שקדים חביצה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים שוקולד לבן וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים. לחץ על פלסטיק לעטוף על פודינג; צמרמורת 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
פודינג
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
8
הסר שעועית וניל. Beat cream to peaks; לקפל לתוך פודינג ב 3 תוספות. כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
פודינג
קרם
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'. לנפות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/2 כוס מים פושרים לתוך מרכיבים יבשים; לנצח בשמן, חלמונים ביצה, הן תמציות, לקלף. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות. למדוד 4 2/3 הבלילה כוסות לתוך 1 מחבת מוכנה 3 1/3 הבלילה כוסות למחבת שנייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלמון ביצה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
מחבת
2
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות עבור עוגה דקה 30 דקות עבור עוגה גדולה יותר. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים סביב עוגות ולהפוך על מדפים; מגניב לחלוטין.
4
מניחים עוגה דקה יותר על תחתית מחבת טארט בקוטר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
5
מורחים עם 1/2 כוס משמר, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל. כף 1 1/2 כוסות מילוי בובות על גבי שימורים; להפיץ באופן שווה. צמרמורת עד מילוי מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמר
מורחים
6
חותכים עוגה גדולה אופקית לשניים.
7
מקום 1 חצי, צד חתוך למטה, על מילוי צונן.
8
מורחים עם 1/2 כוס משמר, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל. כף 1 1/2 כוסות מילוי בובות על גבי שימורים; להפיץ באופן שווה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה . מכסים את העוגה ואת המילוי שנותר; צמרמורת 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
משמר
מורחים
1
מקציפים גבינת שמנת, חמאה, סוכר, ואת שתי תמציות בקערה גדולה כדי להתמזג. לנצח 3/4 כוס נשאר מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מורחים 1 כוס ציפוי דק על הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
3
מורחים עוגה עם הנותרים ציפוי, בניית שפה גבוהה סביב קצה העליון. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה וצינה.)