עוגת שיש תותים
עוגת שיש תות היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 180 קלוריות , 5 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך תמצית שקדים, תותים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מושלם ליום האם . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך סופר. נסו קאפקייקס במילוי פירות יער עם ציפוי שיש תות ואוכמניות , קאפקייקס שיש עם ציפוי גבינת קרם שיש ועוגת שיש מיקס עוגה משופרת (מתכונים דומים).
הוראות
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. במעבד מזון טוחנים תותים; מסננים פירה וזורקים זרעים. לְהַפְרִישׁ.
מנפים יחד 3/4 כוס סוכר והקמח פעמיים; לְהַפְרִישׁ.
מוסיפים שמנת טרטר ומלח לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. להקציף בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה בהדרגה את תערובת הקמח, כ-1/2 כוס בכל פעם.
מעבירים מחצית מהבלילה לקערה אחרת; לקפל פנימה תמציות. מקפלים 1/4 כוס מחית תותים לתוך הבלילה שנותרה; להוסיף צבע מאכל אם רוצים.
מזלפים בעדינות בלילה, בצבעים מתחלפים, לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים בעזרת סכין לסחרור.
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להשחמה קלה והחלק העליון נראה יבש. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
מגישים עוגה עם הפירה שנותרה; מקשטים בתוספת מוקצפת ותותים טריים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.