עוגת שכבות ליל כל הקדושים
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, מלח, צבע מאכל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד ליל כל הקדושים, עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לסירוגין עם חלב לתערובת מוקרמת.
שלב קקאו, מים ווניל; מערבבים ב 2 כוסות הבלילה עוגה.
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 9-ב. תבנית אפייה עגולה.
מוסיפים תמצית כתומה, קליפה וצבע מאכל לבלילה שנותרה.
יוצקים לשני משומן ומשוריין 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.
בקערה, לנצח את כל המרכיבים ציפוי עד חלקה.
מניחים שכבה אחת של עוגת תפוזים על צלחת עוגה; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבת שוקולד; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבה כתומה שנייה. כפור הצדדים העליון של כל אחד.
מיקרוגל שוקולד ושמנת על 1-1/2 דקות או, ערבוב פעם אחת. מערבבים עד חלקה; תן מגניב 2 דקות. לאט לאט לשפוך על עוגה, לתת זיגוג לטפטף במורד הצדדים.