עוגת שכבות מייפל-זנגביל עם מייפל מלוח-רוטב קרמל
עוגת שכבות מייפל-זנגביל עם רוטב מייפל-קרמל מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 595 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, סירופ מייפל, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב מייפל מלוח-קרמל, חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל, ו עוגת דלעת שיבולת שועל עם רוטב קרמל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכה גדולה של נייר על משטח העבודה.
מערבבים אגוזים וסירופ ממפה במחבת בינונית כבדה (donot להשתמש nonstick) על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, משליך למעיל. קוק untilsyrup הוא ענבר כהה כמעט מבושל ואגוזים מעילים עבים, זורק לעתים קרובות, 3 עד 3 1/2 דקות. לגרד אגוזים על נייר כסף.עובד במהירות עם 2 מזלגות, נפרדותמכשירים ניידים.
מפזרים מלח גס. מגניב untilcoating הוא פריך וקשה, על 1 hour.DO קדימה: פקאן יכול להתבצע 1 יום קדימה.לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 350°f. קמח חמאה שני 9 אינץ 'קוטר עוגה panswith 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים.
שלב את החומרים first4 במעבד; הוסף זנגביל.תערובת עד זנגביל הוא הקרקע דק, על1 דקה. באמצעות מיקסר, להכות חמאת מייפל sugarand בקערה גדולה עד רכה. לנצח ineggs 1 בכל פעם (הבלילה עשויה להיראות מקושקשת).מערבבים 3/4 כוס מים חמים ומולסה בקערה קטנה. לנצח את החומרים יבשים תערובת intobutter ב 4 תוספות חלליעם תערובת מולסה 3 תוספות.
מחלקים הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 21/2 כוסות כל).
אופים עד testerinserted למרכז יוצא נקי, 30 to32 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים.
מערבבים קרם fraîche, שמנת, ושני הסוכרים בקערה גדולה. שימוש במיקסר חשמלי, לנצח עד עבה מאוד נוקשה.
חותכים סביב הצדדים פאן כדי לשחרר cakelayers; להפוך על מתלים.
מורחים עם 1 1/3 cupsfrosting.
טפטוף עם 3 כפות caramelsauce. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
Spreadremaining ציפוי בצורה חלקה על גביהצד של עוגה.
טפטוף העליון של עוגה עם 3טבלבונים רוטב. כיסוי עם כיפת עוגה;צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה; לשמור מקורר.
בואו לעמוד בחדר טמפרטורה 30 דקות לפני המשך.
חותכים פקאן לחתיכות או להשאיר שלם.לחץ פקאן לציפוי בצדדים של עוגה.
חותכים עוגה לחתיכות. רוטב הכפית נגמר.