קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קטיפה ירוק יום פטריק הקדוש

עוגת שכבות קטיפה ירוק יום פטריק הקדוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנט פטריק של יום עוגת שכבות קטיפה ירוקה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 930 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שכבות קטיפה ירוקה עם ציפוי שעועית וניל, עוגות קטיפה ירוקות ליום פטריק הקדוש, ו יום פטריק הקדוש ירוק קטיפה Cupcake Shamrocks (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ', קו עם קלף וחמאה הקלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא את החמאה, צבע מאכל ווניל בכוס מדידה זבובי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
4
הכה את הסוכר מגורען וחמאה במערבל דוכן (או קערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) במהירות בינונית עד אור מאוד בצבע ורך, על 5 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הביצים לנצח עד משולב באופן מלא. להפחית את מהירות המיקסר למהירות הנמוכה ביותר; עם זה פועל, להוסיף 1/3 של תערובת הקמח, ולאחר מכן 1/2 של תערובת חלב החמאה, ואז 1/2 של תערובת הקמח הנותרת, ולאחר מכן את תערובת החמאה הנותרת, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. לגרד את הצדדים ולהכות עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
אופים עד מעט נפוח וקיסם יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
תן מגניב 15 דקות במחבת, ואז להתברר מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
שים את הקמח בסיר קטן. להקציף במרץ בערך 1/2 כוס החלב, הקפד לקבל את הקצף לתוך הקצוות של המחבת, עד שיש לך משחה חלקה, עבה. (צעד זה מונע מהקמח להתקבץ.) לאט לטאטא את החלב שנותר עד משולב באופן מלא ואת התערובת חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא ברציפות, עד התערובת היא עבה מאוד, על 5 דקות. (לקראת סוף התהליך, התערובת תהפוך משחה עבה; זה אולי נראה להרכיב גושים, אבל להקציף במרץ ואת הגושים ייעלם.) לגרד את הזיגוג לתוך קערה, לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח, להכניס למקרר עד מגניב, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
2
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה( או מערבל יד), להכות את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית עד מאוד קל ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים את תערובת הקמח המקורר כף בכל פעם ומכים עד חלקה. עבור אל הקובץ המצורף whisk (או להמשיך עם מערבל היד), להוסיף את וניל, מלח ו 3 עד 5 טיפות צביעת מזון אם שימוש שוט עד אור מאוד ורך, כמו קצפת עבה, עד 10 דקות עם מערבל לעמוד או 12 דקות עם מערבל יד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
קצפתקצפת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
1
מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה, מורחים ציפוי על גבי וחוזרים עם 2 השכבות שנותרו. כפור את הצדדים לקשט עם סוכריות מלטש סוכר אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
ציפויציפוי
מורחיםמורחים

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, מזועזע היטב.חלב-חמאה, מזועזע היטב.3largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבע מאכל ירוק נוזליצבע מאכל ירוק נוזלי10ריבס, קצוץ טרי או קפואירוק נוזלי או ג'ל צבע מאכל, אופציונליירוק נוזלי או ג'ל צבע מאכל, אופציונלי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכריות ירוקות וסוכר מלטש לקישוט, אופציונליסוכריות ירוקות וסוכר מלטש לקישוט, אופציונלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותק (לא תהליך הולנדי)אבקת קקאו לא ממותק (לא תהליך הולנדי)2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור4(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור