עוגת שכבות שוקולד במילוי עוגת גבינה
עוגת שכבות שוקולד עם מילוי עוגת גבינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1385 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, ביצים, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת שכבות שוקולד לבן במילוי חמוציות, עוגת שכבת מוקה במילוי קרם שוקולד-רום, ו עוגת שכבת שוקולד כפולה במילוי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה עגולה בגודל 9 אינץ ' בנייר אלומיניום, ומאפשרים לקצוות נייר כסף להתפשט על דפנות התבנית. משמנים קלות את נייר הכסף. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וליקר.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים 45 דקות ואז מכבים את התנור ומשאירים את עוגת הגבינה בתנור עם דלת סגורה למשך שעה נוספת.
נותנים לעוגת הגבינה להתקרר לחלוטין בתבנית שלה על רשת ואז מכסים ומצננים במשך 4 שעות. בעזרת קצוות נייר כסף כידיות, הסר עוגת גבינה מהתבנית וקלף נייר כסף.
מורחים שכבת ציפוי על גבי עוגת שוקולד. הבא, שכבת עוגת גבינה העליון עם ציפוי שוקולד.
מניחים עוגת שוקולד שנייה וקרח עם ציפוי מעל ובצדדים.
מפזרים שקדים בצדדים או מלמעלה.
מחממים תנור ל 350 מעלות פ גריז וקמח שתי מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ליקר, מים, שמן וביצים. מקציפים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 המחבתות המוכנות.
אופים 20 דקות, או עד לקטוף עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבתות 10 דקות. הופכים על מדפי תיל ומניחים להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים שוקולד, מקציפים עד לאיחוד. מקציפים פנימה ליקר שקדים וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים.