עוגת שכבות תות קינוח
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם קוביות קרח, ציפוי קצפת מגניב, ג'לי בטעם תות ג' לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קינוח עוגת תות, קינוח תות שכבתי, ו קינוח תות שכבתי.
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים מספיק קוביות קרח למים קרים כדי למדוד 1 כוס; מערבבים לג ' לטין עד שהקרח נמס לחלוטין.
הוסף 2 כוסות של ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה.
בינתיים, להסיר עוגה ממחבת נייר; מחבת נייר כסף. קו שמור פאן עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של פאן.
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מניחים את שכבת העוגה התחתונה במחבת רדיד מוכן; מכסים עם חצי מתערובת הג ' לטין. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; לכסות עם תערובת ג ' לטין הנותרים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מקררים 1 שעה או עד תערובת ג ' לטין הוא מוצק.
הרם קינוח ממחבת, באמצעות ידיות לסכל. כפור העליון של עוגה עם שאריות ציפוי מוקצף; רסס עם שוקולד נמס.
חתוך ל-12 פרוסות. חנות שאריות קינוח במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "