קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך

עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך
עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם שמנת כבד, יין מוסקט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרי אבן בסירופ טימין לימון עם קרם פרש, עוגת שזיף שקדים עם קרם פרש, ו לימון, קרם פרש ועוגת ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם שמן זית. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול; מברשת קלף עם שמן זית. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. מערבבים בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף שמן זית מוסקט בקערה בינונית אחרת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מוסקטומוסקטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח חלמונים ביצה, ביצים, ו 1 כוס סוכר על מהירות גבוהה בקערה גדולה עד צהוב עבה חיוור, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העברה לקערה רחבה גדולה. מערבבים בקליפה כתומה. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות בתערובת קמח לסירוגין עם תערובת שמן זית 4 תוספות כל (תערובת עשויה להתנפח מעט).
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה. הקש על מחבת קלות על משטח העבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עוגה עד חום כהה ומתחיל להתרחק הצדדים של פן ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
העברת עוגה למתלה וקריר במחבת לפחות 30 דקות. להפוך את העוגה על מגש (עוגה עלולה ליפול מעט במרכז). לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ו créme fraîche בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים עוגה לחתיכות.
11
מניחים טריז עוגה 1 על כל צלחת.
12
סירופ תאריך טפטוף נגמר. כפית קצפת לצד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תאריכיםתאריכים
13
תאריכי מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים