עוגת שקדים
עוגת שקדים-אגס יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. לכי לחנות וקחי שמנת מתוקה, ביצה, שימורי משמש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת אגס ושקד, עוגת אגס ושקדים, ו עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
להתפתח piecrusts; מחסנית על משטח מקומח קלות.
להתגלגל למעגל 12 אינץ'. להתאים למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקצץ בצק עודף.
היכו 4 כפות חמאה, ממרח שקדים, 1 כף סוכר, 2 כפות ברנדי, 1/3 כוס קמח, הבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל עד מעורבב; להפיץ בקרום.
לזרוק יחד 2 כפות סוכר ואגס; לסדר במעגלים, חופפים פרוסות, על גבי מילוי.
מבשל משמר בסיר על אש נמוכה עד נמס.
יוצקים דרך מסננת בסדר חוט רשת, השלכת מוצקים. מערבבים ב 1 כף חמאה, הנותרים 2 כפות ברנדי, ושמנת; טפטוף על אגסים.
שלב הנותרים 2 כפות סוכר, הנותרים 2 כפות קמח; לחתוך reamining 1 1/2 כפות חמאה עם מזלג עד מעורבב.
מפזרים באופן שווה על אגסים.
אופים ב 400 על המדף התחתון 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.