עוגת שקדים-זעפרן
עוגת זעפרן שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת תפוז, שמנת, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת זעפרן שקדים בסגנון צרפתי, זעפרן וגלידת שקדים קלויים, ו פיסטוק שקדים מבושל עם ציפוי זעפרן.
הוראות
גריז קל וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
מחממים חלב בסיר קטן על אש בינונית.
להוסיף זעפרן ו zest. להביא רק לרתיחה; להסיר מהחום, ולהניח בצד.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה. מערבבים במלח.
היכו יחד חמאה ודבק שקדים במהירות בינונית בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על 3 דקות או עד שמנת. מוסיפים בהדרגה אבקת סוכר, ומכים עד רך, מגרד את הצדדים.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, התחלה וכלה בתערובת קמח ומכות במהירות בינונית רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת חלב שמורות; לנצח רק עד מעורבב. אל תגזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות לנער בעדינות, או להשתמש במרית כדי להחליק צמרות.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
הסר מן המחבתות, ולהגיש חם, מאובק עם אבקת סוכר יותר או טפטף עם מיץ תפוזים בשילוב עם 2 עד 3 כפות אבקת סוכר, אם תרצה.
* מערבבים קמח לפני המדידה.
** אין להשתמש מרציפן, המכיל סוכר הוסיף.