עוגת תה קינמון
קינמון עוגת תה דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 376 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תה קינמון, עוגת תה קינמון, ו עוגת תה קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עוגה עגולה בגודל 6 אינץ'.
ממיסים 7 כפות מהחמאה. בקערה בינונית מערבבים יחד את החמאה המומסת, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כף קינמון והקמח העולה העצמי ליצירת בצק רך.
מוסיפים את החלב ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים בצד. לאחר עוגה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם להסיר מהמחבת שלה ומניחים על צלחת הגשה.
בסיר ממיסים 1 כף חמאה ומערבבים עם 1 כף סוכר לבן ו 1/2 כפית קינמון.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הנותרים 1/4 כוס סוכר 1 1/2 כפיות קינמון.