עוגת תות קלאסית
פאי תות קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 333 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצק פאי, ג'לטין, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 29 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: פאי ריבס תות קלאסי, עוגת תות קלאסית, ו עוגת תות קלאסית.
הוראות
מרדדים בצק לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'. מקפלים את הקצוות מתחת לחליל; פירס את התחתונה ואת הצדדים עם מזלג.
אופים בחום של 450 למשך 9 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב לגמרי.
בינתיים, שלבו תותים וסוכר בקערה בינונית; זורקים היטב, ומניחים בצד.
שלב מים, עמילן תירס ומיץ לימון בסיר קטן, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים ג 'לטין, תוך ערבוב עד שהג' לטין מתמוסס.
יוצקים מעל תותים, תוך ערבוב לציפוי.
יוצקים לתוך קרום מוכן. מכסים ומצננים לפחות 3 שעות. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף.