עוגת תות שוקולד
עוגת תות שוקולד עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, חלב, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו עוגת תות שוקולד, עוגת תות שוקולד, ו עוגת תות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). שמן וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד לא ממותק, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר.
חותכים במרגרינה עד תערובת דומה פירורים גס. תערובת בחלב חמוץ ושוקולד מומס לא ממותק. מחלקים את הבלילה למחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
מפזרים עוגות עם ליקר תפוזים.
שמור 8 עד 10 תותים ולפרוס את השאר.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה, למעלה עם מחצית התותים פרוסים וחצי ציפוי מוקצף. מכסים בשכבה השנייה, למעלה עם שאריות תותים וציפוי מוקצף.
מקשטים עם תותים שלמים. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד למחצה, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.