עוגת תותים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "גרידת לימון", "קצפת" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts, ו עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן את התותים: בקערה בינונית, לשלב את התותים, סוכר וליקר תפוזים ומקרר במשך כמה דקות כדי לאפשר את התותים כדי לשכך. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הפוך את העוגה: בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, מלח וגרידת לימון. עבודה בקוביות חמאה עם האצבעות עד שהתערובת מתפוררת. לאחר מכן, באמצעות כף, לחץ על חלמוני הביצה דרך מסננת רשת לתוך תערובת הקמח ולשלב עם הידיים.
מוסיפים את הקרם והוניל ומערבבים עד שהם יוצרים בצק. זה צריך להיות רטוב למדי.
לסיים ולאפות את הביסקוויטים: על משטח מקומח קלות, לשטח ולעצב את הבצק עד שהוא כ 1 1/2 אינץ ' עבה. ככל שתעבדי פחות בבצק, כך העוגיות שלך יהיו רכות יותר. השתמש בסכין לחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'. מגלגלים קלות את השאריות בחזרה לתוך חתיכה אחת וחותכים ריבועים נוספים. בשבילי, עוגות קטנות ועבות יותר הן יותר קטנות אחרי שהן אופות וטעימות יותר למחרת!
מניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד חום קל, 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
כדי לשרת: לפצל את הגרעינים כמו כריך כדי ליצור חלק עליון ותחתון. כפית את התותים והמיצים שלהם על החצי התחתון של כל תחתית shortcake.
מניחים כף של סורבה פטל במרכז החצי התחתון ומכסים אותו עם קצפת ותותים יותר להפתעה נסתרת קטנה. למעלה עם החלק העליון ביסקוויט האחר.