קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוז מר & פרג

עוגת תפוז מר & פרג
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, עוגת תפוז מר & פרג עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, זרעי פרג, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 61 אדם התרשמו מתכון זה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פרג תפוז מלאה, עוגת פרג תפוז, ו עוגת פרג תפוז.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה פח כיכר עמוק, בינוני בגודל (כ 20 x 10 ס " מ, נמדד מלמעלה), ולאחר מכן קו הבסיס עם מלבן של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
שים את המרמלדה במחבת קטנה, לחמם בעדינות עד מותך (או להשתמש בכד או קערה למיקרוגל, ואז לבשל על גבוה במשך 30 שניות). לנצח את היוגורט, ואז לתת מגניב לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את שאר מרכיבי העוגה לתוך קערה גדולה ומכה עם יד חשמלית להקציף עד חלקה. הכה במהירות בתערובת היוגורט והמרמלדה, ואז לשפוך לתוך הפח מוכן. זה יהיה די נוזלי. השאירו את התערובת תחומה באמצע הפח ולא מפלס את החלק העליון, כדי לעזור לו לעלות ולסדק באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אופים עבור 1 hr-1 hr 10 דקות עד זהב ועולה היטב; שיפוד צריך לצאת נקי. תסתכל על העוגה לאחר 45 דקות; אם זה לקח על הרבה צבע, באופן רופף לכסות עם נייר אפייה. בינתיים, מחממים את מיץ התפוזים ואת המרמלדה במחבת קטנה על חום עדין עד שהמרמלדה נמסה (או משתמשים במיקרוגל כמו קודם). להפריש להתקרר, ערבוב שוב ושוב, עד שיש לך זיגוג עבה, אבל עדיין נוזל,. כאשר העוגה מוכנה, מגניב בפח במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה. כפית ציפוי על העוגה בעוד שלה רק חם. העוגה מוגשת בצורה הטובה ביותר היום שלה עשה,אבל ישמור עד 3 ימים עטוף בחוזקה במיכל אטום. יהיה להקפיא עד 1 חודש, ללא זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "