עוגת תפוזים מנדרינית תוצרת בית
עוגת תפוזים מנדרינית תוצרת בית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית תפוזים, אננס, תערובת פודינג וניל מיידית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת איסוף חזירים (עוגת תפוזים מנדרינה עם ציפוי קצפת אננס), עוגת תפוזים מנדרינית, ו עוגת תה מנדרינה כתומה.
הוראות
מסננים תפוזים, שומרים מיץ. הניחו תפוזים בצד. בקערה גדולה מקציפים את תערובת העוגה, השמן, הביצים, תמצית התפוזים והמיץ השמור במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
לציפוי, בקערה מקציפים חלב ותערובת פודינג למשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. מקפלים פנימה אננס ותפוזים שמורים, ואז מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. פרוסט את העוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.